"Цялостно възприятие на живота" - авторски семинар с Гузал Тажибаева, 23-27.09.2015, гр.Варна

Помните ли състоянието си след «Прошката», полета по време на «Образа на младостта», силата на духа по време на «Октавата»? Вярвам, че със своята самостоятелна работа сте ги усилили, закрепили сте своята спокойна увереност и жизнерадостност - със съответстващо поведение в живота си.
За някои от вас това е достатъчно. Но за онези, които желаят да продължат по-нататък с нас по пътя на познанието на своя Дух, на скритите си сили - за онези, които не се ограничават само със здравето, предлагам обучение на курса «Цялостно възприятие на живота».
Цялостното възприятие е възприятие на същността на нещата, които се случват в живота ви. Когато възприемате картината на живота си именно цялостно, а не като низ от отделни събития. Когато, виждайки едно събитие, вие разбирате откъде произлиза то и знаете къде ще ви отведе всеки един от участниците в него, как ще повлияе на техния живот.
Цялостното възприятие е способността в една точка да обхванете целия си живот и да видите как едни събития стават причина за други.
А стигаме до това възприятие, когато самите ние станем цялостни хора, когато не ни раздират страсти, страхове и гняв, когато достигнем единство и чистота в разума, душата и тялото.
В основата на курса са положени суфи практики.

Какви са основните задачи на курса?
•    Да се укрепи здравето, да се освободи душевното състояние от съмнения и страхове, да се развият в характера качествата любов и милосърдие, доблест и чест.
•    Да се отстранят препятствията по пътя към цялостното възприятие чрез работа с "нафс".
•    Да се излезе от рамките на привичните жизнени постижения.
•    Да отворите себе си за "измененото състояние", което суфите наричат "Хал", или състояние на любовен копнеж.

За кого е този курс?
За онези, които искат да се научат да удържат в умереност своите страсти и инстинкти, да пречистят душевното си състояние и да се издигнат по пътя на духовното самопознание.
За онези, които желаят да разтворят вратите на сърцето си, да се научат на близост и доверие, да възпитат духа си и да покорят своето Его.
За онези, които са минали Работилницата на успеха и живо се интересуват от практиката "Зикър''.
Ще се докоснем до класическите видове тренировки: открит и скрит зикър (външна и вътрешна форма).
Ако не сте могли да получите желания резултат на оздравителните курсове, тук ще можете да намерите и усилите нужното състояние и да го използвате в оздравителните практики.
Този курс не е за вас, ако:
имате усещането, че знаете всичко и нямате желанието да се учите; всичко в живота ви ви устройва и не желаете да се развивате; желаете да получите готово решение за проблемите си, без да влагате труд;
вие сте душевно лениви и смятате, че можете да получите резултат посредством своето пасивно присъствие на този курс.

Резултати от курса:
•    Укрепване на имунитета, подобряване на здравето и душевното състояние.
•    Възстановяване на близостта в отношенията с околните.
•    Разширяване на вътрешните граници на вашите възможности.
•    Разкриване на интуитивното чувстване.
•    Промяна на душевните качества и състоянието на духа.

 Отдалечени във времето резултати:
Активизацията на сърцето, посредством тренировка на състоянията и зикър, води до активизация на участъците на мозъка, които отговарят за интуицията и мисленето чрез озарение. Редовните тренировки водят до промяна на начина за взимане на решения - от логически към интуитивен.
Усилване на вътрешното състояние и личната самооценка води до избор на успешни решения и промени в живота в посока на разцвет.
Основен резултат от курса - подобрява се качеството на живота, постига се единение и цялостност на духа, душата, разума и тялото.
Противопоказания: Психически заболявания и прием на психотропни медикаменти.

Поради ограничения брой места е необходимо предварително записване. Курсът ще започне след събирането на група! Набирането на група вече започна!

Цена на курса:
400 лв. /с контакт с преподавателя/ - 5 консултации по 30 минути през скайп, по темите и упражненията от курса (консултациите са до края на годината).
300 лв. без консултации.

Очакваме ви на 23 септември в гр. Варна, Радио Варна
0888 776 369 - Атанас Сербезов
Свържете се с Гузал Тажибаева във Facebook: Facebook Guzal Tajibaeva

Няма коментари: