36. Срокове на оздравяване





Продължаваме със сроковете за оздравяване – назначената от вас самите програма за изход от болестта. Молим ви да не допускате две основни грешки, които забелязахме въз основа на нашия опит.

Първата грешка е поставянето на такъв срок, на такава програма, която организмът просто не е в състояние да изпълни. Например „Искам да се излекувам от безплодие”. Срок на оздравяване – утре, вдругиден – раждане. Забелязахте ли несъответствието – процесът на бременността изобщо не е взет под внимание, изключено е естественото, природното развитие на плода в продължение на 9 месеца. Значи няма начин, по който организмът да ни достави дете на следващия ден според тази програма. По същия начин съществуват огромно количество болести, които организмът има нужда от време, за да отстрани.

Втората грешка е поставянето на програма, в която срокът за оздравяване е неопределен или е много дълъг – при което оздравяване също не настъпва.

Това са две крайности – поставянето на изключително кратък срок или изключително дълъг. Изберете средния път, златната среда. Срок от месец, два, три – но не година, не 10 години.
Никакви проблеми, никакви болести не степенувайте, не поставяйте на първи план, на втори, на трети или на десети план. Работата върху всичко, което ви безпокои, започва едновременно. За всичко, което ви безпокои, поставете срок за изход едновременно. Започваме едновременно по всички параметри.

Няма коментари: