42. Гинекологичен урологичен масаж




Пристъпваме към гинекологичния и урологичния масаж. Преди да пристъпим към упражнението да изясним неговото предназначение.

В нашия организъм съществува фундаментът на младостта, фундамент на творчеството, на романтиката, от който се заражда желанието за себеизява, топлото отношение между половете, интересът на човека към човек от другия пол – тоест сексуалността. Половите хормони са катализатори на имунитета, половите хормони създават комфорт в организма, мобилизират организма. След 30-годишна възраст при преобладаващата част от мъжете започва изменение на простатната жлеза, което се отразява на всички органи, в това число на сърдечно-съдовата система, а така също върху настроението. След 30-годишна възраст при жените също се забелязва промяна на здравето в този план.

Какво ни дава това упражнение, каква е ползата от него?
С всяка следваща година организмът започва да остарява, с всяка година организмът започва да се подготвя за пълен разпад. При гинекологичния / урологичния масаж в организма се отделят полови хормони в по-голямо количество от нормалното. Те действат много интересно. Костната тъкан – която след 30-годишна възраст започва да губи здравина, приема изливането на половите хормони като сигнал, че организмът се готви за раждането на дете и започва да натрупва калций и други елементи, за да натрупа в себе си нужните строителни елементи за изграждането на скелета на детето. Това води до укрепване на костната система. Сърдечно-съдовата система също започва да се укрепва, за да обезпечи изграждането на тялото на бъдещия човек. Нервната система започва да се преустройва – укрепва, задълбочава се сънят, повишава се състоянието на психическа еластичност. Повишава се имунният статус – защитата на организма, защитата на живота на човека. Стомашно-чревната система нормализира дейността си, започва капитален ремонт.

Забелязахте ли – в крайна сметка, рекламна кампания за привличане на другия пол. Хормоните дават импулс на човека – лицето се озарява, повишават на подсъзнателните моменти, които предизвикват интерес у другия пол. Хормоните на живота, хормоните на младостта ще създаваме чрез това упражнение.

Да разгледаме хроничния простатит при мъжете и по-високата уязвимост на половите органи на жените към инфекции и някои други чести заболявания, като ендометриоза, кистозни образувания, пролапс на половите органи с възрастта, доброкачествените образувания. Лечение на всички тези болести чрез гинекологичния/урологичния масаж се наблюдава при много голям процент от случаите. Значи, с това упражнение ние създаваме енергичност, бодрост, жизнерадост, желание за полет. Успех!

Няма коментари: