Основи на интуицията. Урок 1 с Вадим и Ризида

Упражнение за предвиждане


Интуицията е дарба, която притежаваме от мига на раждането си, подобно на умението да говорим и да мислим. 
Интуицията не е сила, която може да се придобие, човек я има още с раждането си.
Във всеки момент получаваме интуитивни информации, но това става несъзнателно.
След тренажора наинтуицията ви предлагаме упражнение за предвиждане:





Как ще работите?
В къщи вече сте работили, може би някои по двойки, някои самостоятелно. Вие вземате колодата карти. Без да докосвате тази колода,  в началото мислено си представяте, как вземате карта, обръщате я, виждате цвета, след това назовавате цвета и реално вземате картата и проверявате правилно ли сте определили цвета или не. Това е индивидуална работа. След това продължавате да работите като мислено си представяте как обръщате картата, назовавате цвета и проверявате. И така цялата колода. 
Но можете да поработите по двойки и е удобно да поработите по двойки. За да проследите своето състояние. Например Вадим има две карти бяла и черна. Аз имам колода карти. 
Аз мислено си представям какъв цвят карта вади Резеда от своята колода. Най-важното аз определям в какъв момент при мен се появява това състояние на знание. Веднага щом създам вътре това състояние, показвам картата и след това сравнявам. Отново създавам състояние на спокойствие. Спомнете си още веднъж двата врага на интуицията желание и емоция. Ние ще поработим с Вадим, а след това заедно с вас. Как изглежда това? Карта ...
Вадим в началото мислено си представя как аз вдигам картата, показвам я и едва след това вдига своята. А сега с вас. Готови ли сте. Погледнете малко по-напред. Малко по-рано си представете вдигането на ръката ми с карта. Започваме ...
Обърнете сега внимание имаше ли при вас цвят, имаше ли при вас знание за цвета въпреки, че в ръката и нямаше карта. Направете анализ на това състояние.
Поработете по двойки, вие ще откриете за себе си нещо ново, ще откриете какво е да откриете, да удържите, да удължите състоянието, да промените. Желаем ви успех.


Няма коментари: