4. На страната на здравето или болестта?


Авицена, баща на медицината, казвал: „Ние сме трима – аз, ти и болестта. На чиято страна застанеш, тази страна ще победи.”


Когато се съмнявате в оздравяването, вие заставате на страната на болестта. Когато не вярвате в себе си, заставате на страната на болестта. Когато се съмнявате в успеха, заставате на страната на болестта. Когато не вярвате на лекаря си, заставате на страната на болестта.

А сега въпрос – съмнявайки се в оздравяването си, съмнявайки се в лекаря си, какво очаквате да постигнете? Още едно доказателство, че имате толкова тежка и неизлечима болест, уникална в целия свят? Тогава се разделяме, продължавайте нататък. Няма с какво да се занимаваме.

Но ако вие сте решили да се погрижите за себе си, ако сте решили, че край – трябва да възстановите здравето си, здравия, бодър, енергичен живот, можем да се преборим заедно с вашите слабости, с вашето съмнение в себе си, с вашата болест – и да победим заедно. Защото вие няма да сте нито първият, нито последният, който е преминал по този път. Преди вас са го изминали милиони и, дай Боже, да го изминат милиони и след вас

Няма коментари: